KOCAELİ / ÇAYIROVA - Demirsaç İlkokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında mart ayı etkinliği olan pazen tahta üzerinde Türk Masalı analtama yarışması okulumuzda yapıldı. Türk Masallarını dinleyen komisyon üyelerinin verdiği puan doğrultusunda yarışma sonucu şu şekildedir;

1. 2/D ALPEREN AKİF ATLAMAZ

2. 2/E TOMRİS LİNA KARAKUŞ

3. 4/A MERYEM AKSOY

YARIŞMAYA KATILAN BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZE VE DEĞERLİ VELİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

İdarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve okul çalışanlarımız ile birlikte her sene yaptığımız geleneksel iftarımızı gerçekleştirdik.

Mrt

Mart Ayı Dilimizin Zenginlikleri Projesi  kapsamında Masal Okumaları yapıldı. Bu kapsamda okulumuz öğretmenleri tarafından hazırlanan masal kitapları "Askıda Kitap" olarak öğrencilere sunuldu.

Ramazan Paylaşmaktır!

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ'NİN 109. YIL DÖNÜMÜ

BİR YOLCUYA

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın

Bu toprak, bir devrin battığı yerdir.

Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın

Bir vatan kalbinin attığı yerdir.

Mrt

Okulumuz, Ramazan ayının gelişini coşkuyla karşılamak ve öğrencilerimizin bu mübarek ayı daha iyi anlamalarını sağlamak amacıyla "Hoş Geldin Ramazan" etkinlikleri düzenledi. Etkinlikler kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirilirken, öğrencilere Ramazan ayının manevi önemi ve oruç ibadetinin faydaları üzerine bilgilendirme yapıldı.

Mrt

Okulumuzda düzenlenen "Şubeler Arası Bahar Futbol Turnuvası'nda" 2. sınıflarda 2/D sınıfı, 3. sınıflarda 3/B sınıfı, 4. sınıflarda 4/D sınıfı birinci olmuştur. Birinci olan sınıfların kupa ve madalyaları Okul Müdürü Bülent İPEK tarafından verildi. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılar dileriz.

Şbt

Deyimler bir dilin zenginliğinin göstergesidir.

Atasözleri ise bir ulusun tecrübelerini yansıtır.

Şbt

İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü münasebetiyle okulumuz   öğrencileri arasında düzenlenen “Türk'ün Özü, Akif'in Sözü” temalı resim yarışmasında dereceye giren eserler. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder başarılar dileriz.

Şbt

2024 yılında Adana’da gerçekleştirilecek olan TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında 46 farklı branşta düzenlenecek teknoloji yarışmalarının son başvuru tarihi 20 Şubat 2024’tür. Bu kapsamda Gebze Teknik Üniversitesi tarafından okulumuz öğretmen ve öğrencilerine Teknofest sunumu yapıldı.

Dönem Sonu Etkinliklerimiz

Millî Eğitim Bakanlığımızca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerimizin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "Dönem Sonu Faaliyet Haftası" düzenlenmesi kararı alındı. Bu kapsamda etkinliklik haftasının ilk günü Bilgi Yarışması, Kelime oyunları ve Yetenek Yarışmaları düzenlendi. Katkıda bulunan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM SONU KARNE TÖRENİ YAPILDI

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının I.Döneminin sona ermesiyle öğrencilerimize karnelerini dağıttık. Yapılan törende dönem içerisinde ilçe genelinde yapılan yarışmalarda birinci olan öğrencilere Okul Müdürümüz Bülent İPEK tarafından Başarı Belgeleri takdim edildi.