KOCAELİ / ÇAYIROVA - Demirsaç İlkokulu

Demirsaç İlkokulu

Yenimahalle Menderes Cd. 5147 Sk. No18 Çayırova KOCAELİ
Vizyon
Türk Milli Eğitim Sisteminin gelişimine sağlanacak özgün katkılarla, Demirsaç İlkokulu Müdürlüğünde ‘Bilgi Çağının’ gerektirdiği bilgi, beceri, değer ve teknolojinin etkin kullanımı sağlanarak, Türkiye de ve çağdaş ülkelerdeki eş değer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli, seçkin bir kurum olmaktır
Misyon
Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda yasa ve diğer mevzuatın uygulanması ve geliştirilmesi; milli birlik ve bütünlük içinde iktisadi, sosyal ve kültürel kalkınmanın desteklenmesi, hızlandırılması ve çağdaş uygarlığın yapıcı yaratıcı, seçkin bir ortağı olan bireyler yetiştirilmesinde araç olan eğitim öğretim sürecini düzenleyen eğitim sistemi ve işleyişinin etkin bir şekilde yerine getirilmesi, eğitim bilimlerindeki çağdaş yenilik ve gelişmeleri takip ederek araştırmalar yapılarak geliştirilmesi; bağlı kurumların ve çalışanların etkinlik ve verimlilikleri ile çalışan ve hizmet alanların memnuniyetlerinin artırılması ve geliştirilmesini sağlamaktır.
Öğretim Şekli :İkili eğitim yapılmaktadır.
Başlama:13.00 Bitiş:17:50
Çayırova Menderes caddesi yolu takip edilerek okulumuza ulaşılabilir.
Servis Yoktur.
Açık adresimiz iletişim sayfasında mevcuttur.
Okulumuz ilçemizin merkezi bir noktasında yer almaktadır