KOCAELİ / ÇAYIROVA - Demirsaç İlkokulu

BÜLENT İPEK - OKUL MÜDÜRÜ

Erzincan Çayırlı Yazıkaya Köyü´nde doğdum. İlk ve orta eğitimimi aynı ilçede, lise eğitimimi İstanbul’da tamamladım. Atatürk üniversitesi Erzincan Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun olduktan sonra, Bayburt ili Çayıryolu beldesinde göreve başladım. Aynı ilde 10 yıl boyunca Şehit Mete Okur İlköğretim Okulu´nda öğretmenlik, müdür yardımcılığı görevlerinde bulundum. 2010 yılında İstanbul Şile’ye tayin oldum.2014 yılında İstanbul Pendik Namık Kemal  İlkokulu’na müdür olarak atandım. 2017 yılında Kocaeli Gebze Balçık İlkokulu’na tayin oldum. Aynı okulda öğretmenlik ve müdür yardımcılığı ve müdür vekilliği görevinde bulundum. 06/11/2023 tarihinde Demirsaç İlkokulu Ortaokulu Müdürü olarak göreve başladım. Evli ve 2 çocuk babasıyım.