KOCAELİ / ÇAYIROVA - Demirsaç İlkokulu

Etiket Sonuçları: yarışma

Mrt

Okulumuzda düzenlenen "Şubeler Arası Bahar Futbol Turnuvası'nda" 2. sınıflarda 2/D sınıfı, 3. sınıflarda 3/B sınıfı, 4. sınıflarda 4/D sınıfı birinci olmuştur. Birinci olan sınıfların kupa ve madalyaları Okul Müdürü Bülent İPEK tarafından verildi. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılar dileriz.

Şbt

2024 yılında Adana’da gerçekleştirilecek olan TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında 46 farklı branşta düzenlenecek teknoloji yarışmalarının son başvuru tarihi 20 Şubat 2024’tür. Bu kapsamda Gebze Teknik Üniversitesi tarafından okulumuz öğretmen ve öğrencilerine Teknofest sunumu yapıldı.

Şbt